I get nuts..

och frågan är om det blir några Nutkins. Nutkins var marsmönster i Stickameras sockklubb, så jag ligger lite efter.
När jag hade stickat en fot upptäckte jag att det blev fula hål där det är omslag i mönstret (det kan jag inte se på några bilder, men så blev det i alla fall på mina). Lätt avhjälpt, det är ju bara att vrida omslagen på varvet efter…repa upp och gör om.
Det jag inte tänkte på var att eftersom jag spegelvänt mönstret på varannan sticka måste jag även vrida omslagen åt motsatt håll på varannan sticka för att mönstret skall se likadant ut. Hade jag haft glasögonen på mig när jag stickade på pendeltåget hade jag sett detta lätt, men, men…repa upp och gör om.
Var hemma hos J och fick se Wendys nya sockbok med en mycket snygg ”gusset heel”. Denna häl finns även på ett av Wendys gratissockmönster.
Se vad snygg den blev, MEN den blir lika tight som en timglashäl och passar tyvärr inte på min breda fot. Det blir till att repa upp igen och göra favorithälen från Widdershins. Det är tur att Nutknimönstret är så snyggt, annars hade jag nog tröttnat för läääänge sedan och stickat andra sockor istället. Nu gäller det bara att fundera ut bästa avslutningen.

2 kommentarer

  1. Jag måste erkänna att jag gör mina med hål.En och en halv är stickad,blir väl färdig någon gång.

Kommentarer är stängda.