Inte bästa semesterstickningen

inte när man är på resande fot i alla fall. Kanten till Rock Island visade sig vara ganska svårstickad. Trots att rapporterna var många (skulle varit 71 men det blev några fler) lyckades jag inte lära mig mönstret utantill, var tvungen att kika i diagrammet VARJE varv. Dessutom var det lite svårt att se om det blev rätt eller inte så jag lade in livlinor både här och där. Kanten ser fortfarande ful och russlig ut, jag hoppas verkligen att det blir bättre….

, ,

5 Responses to Inte bästa semesterstickningen

 1. Hamrånge slöjdare 15 juni, 2011 at 22:00 #

  Ser lite krångligt ut.

 2. emma 15 juni, 2011 at 22:23 #

  spännande att blocka sen…

 3. marindi 15 juni, 2011 at 22:30 #

  Jag känner igen det där. Min knöliga remsa ligger och vilar till sig lite för jag blev så less på att det krävdes så mycket koncentration för att få till den där bården. Men resten av sjalen verkar ju betydligt roligare!

 4. Garnmoster 16 juni, 2011 at 09:26 #

  Den ser ganska avancerad ut. Förstår att den ser knölig ut nu, men ofta blir de ju bättre då man blockat dem.

 5. by Caloweena 17 juni, 2011 at 09:50 #

  Skönt att höra att det inte bara är jag som inte kan lära mig mönstret utantill… Precis som du säger måste jag kolla VARJE varv… Förhoppningsvis är det värt mödan i slutänden…