Jag är så himla nöjd!

Min Alone Together Sweater är klar, och jag tycker att den blev så bra.
Jag har inte stickat  Lærke Baggers modell, jag har istället utgått från Spadina (men inte stickat som den beskrivningen heller).
Jag har inga knutar (har en lätt allergi mot sådana).
De garner jag använt är 1 tråd svart Drops alpacka classic (det gick åt nästan 500g, så jag har lika mycket kvar), 1 tråd shetlandsull (här har jag tovat ihop olika grå nyanser, mest riktigt mörk grå) och ibland har jag lagt med en tunn mohair i olika färger (de trådändor som kryper fram klipper jag bara av). Allt garnet kommer från skåpet och det mesta har bott där ganska länge.
Jag har varit noga när jag fäst trådändor etc och lyckats ge tröjan två rätsidor,
båda lika fina tycker jag.
För att få ihop resårmönstret med en bra bekvämlighet fick jag göra en kil under ärmarna, tycker det blev bra från båda sidorna (även om bilderna på kilen blev lite sådär, det är svårt med ljuset denna årstid).