Jag längtar till hösten…

Nja, egentligen längtar jag inte till hösten, men ändå…för det måste bli lite svalare innan jag kan använda min väst i Létt-Lopi.

Jag är mycket nöjd med modellen, den känns väldigt användbar och kan tänka mig att göra fler. Troligen väljer jag ett lite mjukare garn (Létt-Lopin märks när man har den på sej om man säger så), funderar på Heavens hand i kombination med SilkGarden. Får se vad det kan mynna ut i under hösten.

8 kommentarer

  1. Hej Maria! Vilken häftig väst. Den kommer som sagt var att bli användbar. Snyggt i vinter med en långärmad tunnare tröja i matchande färg eller grå så man tror att allt sitter i hop.

  2. Snygg! Jag har köpt garn till den så nu är den snart även på mina stickor. Du har ju bloggat att du ändrat lite, men jag har inte riktigt fattat vad som inte funkade med mönstret- om du vill berätta mer ingående blir jag glad och tacksam 🙂

  3. De förändringar jag gjort mot orignalbeskrivningen är kanterna. Iställer för mosstickning eller slätstickning (vid ärmen) har jag gjort infodringar i något tunnare garn

Kommentarer är stängda.