Kan detta vara halvvägs?

Ledtråd 4 av Secret of Chrysopolis är färdigstickad. Tycker inte att sista biten är lika snygg som det innan men är det halvvägs, vilket jag tror att det är, kan det bli snyggt med slätstickningen ändå.

, ,

5 Responses to Kan detta vara halvvägs?

 1. Pinneguri 30 oktober, 2007 at 10:52 #

  Jeg ble også litt forundra over det veldig markerte midtpartiet som jeg ikke syns passet så bra. Men som deg (?) gir jeg hele prosjektet en sjanse rett og slett fordi begynnelsen er så utrolig vakker. Det blir veldig spennende å se de helt ferdig og blokka 😀
  Og du er rask!
  Hvis dette er midtpartiet, hvor lang er den nå da?

 2. LenaL 30 oktober, 2007 at 12:43 #

  Oh, så långt du har hunnit! Tror den blir jättesnygg, faktiskt. Själv är jag bara i början på ledtråd tre.

  Ha det jättebra!

 3. Elisabeth 30 oktober, 2007 at 16:43 #

  Bred? Eller kort? Eller taskig vinkel? Snyggt, och jag tänker duk!!??!!

  Jättetack för hjälpen, nu har jag en konkret önskelista att skicka med till San Diego. Silk Rhapsody http://www.artyarns.com/newsite/yarn_main.htm ska enl hemsidan finnas hos http://www.thegrovesandiego.com/yarn/ och nu är det bara att hoppas på att de hittar dit en dag det är öppet och garnet är kvar i nån schattering utan gult… 😉

  Ny stor kram!

 4. Linda 30 oktober, 2007 at 21:09 #

  Vad härlig den ser ut. Gillar mönstret jättemycket och att den är rektangulär, men också färgen du har valt – jättefin! Ska bli spännande att se fortsättningen!

 5. eva i halmstad 31 oktober, 2007 at 09:17 #

  Hej Jag har börjat på ledtråd fem nu och de verkar återigen som om mönstret vänder. Mönstret innanför kommer igen, men vi får väl se på fredag. De verkar som om den blir rättså stor, kanske kan ha den som pläd.
  Ha de bra idag, Eva