Lite sent på säsongen

är det kanske att påbörja en mössa, men så kan det bli ibland. Mönstret heter Tulipanaros och fanns i nr 8 av Året Runt. Jag använder inte originalgarnet från Sjölyckan silke då jag inte lyckades fastna för någon färg, denna härligt galna ceriseoranga Lady Godiva (är det någon mer än jag som associerar Lady Godiva till choklad?) inköpt hos Garngalleriet hoppas jag skall passa till min Inspira cowl.

Tänkte sticka på den i bilen på väg till Göteborg där jag skall hålla kurs, YEY!

,

5 Responses to Lite sent på säsongen

 1. Anonymous 2 mars, 2012 at 12:51 #

  Du har rätt. Och Godiva choklad är väldigt god dessutom:
  http://www.godiva.com/welcome.aspx
  /Louise

 2. LivM 2 mars, 2012 at 18:54 #

  Flott mønster og du har jo valgt en herlig farge!

 3. Löpmaskan 2 mars, 2012 at 19:56 #

  Snyggt mönster, förstår att du inte kunde motstå det. Själv började jag på ett par vantar igår kväll, kunde inte låta bli trots att även vantsäsongen verkar vara över snart.

 4. Annette 3 mars, 2012 at 09:23 #

  Choklad, ja… Och Queen! (Don’t Stop Me Now)

 5. Marias garnhändelser 4 mars, 2012 at 17:45 #

  Ja, just det, Queen också, hur kunde jag glömma det!! Tack Anette!
  Dessutom red hon naken genom stan….men det var lääänge sedan:-)