Många prickar blir det

Påbörjade en POPspots i samband med Skåneresan…bra att ha som resestickning tänkte jag.

Stickningen är lite enformig, men det blir ett varv här och ett där. Stickar i garn från stashen  och som har legat där länge och väntat på att få bli något (känns ju alltid bra). Det svarta är Hifa kamgarn tyckt och det vita BCgarns babyalpacka. Nu funderar jag på vilken färg kanten skall få (även om det är en bit med låååånga varv dit)…skall den bli

 • Svart?
 • Vit?
 • Röd?
 • Orange?
 • Något annat?
Vad tycker du passar till mina vita prickar?

, ,

4 Responses to Många prickar blir det

 1. Kristina H 20 juli, 2013 at 10:05 #

  Ja till nån färg, tror det kan bli ursnyggt med rött, gult eller orange!

 2. Anna 20 juli, 2013 at 11:26 #

  Jag röstar på rött eller mellangrått om den ska vara lite mer diskret.

 3. iamaskar 20 juli, 2013 at 14:10 #

  Jag tycker orange det piggar alltid upp.

 4. Asplund 21 juli, 2013 at 20:52 #

  Rätta mig om jag har fel, men är inte lila din färg?