Med fokus på montering

I morse packade jag ner alla mina lappar för att börja montera kappan. Sista lappen (nummer 90 för att det skall räcka till ärmar också) stickdes klart på vägen.

Började med att lägga ut de 70 lappar som skall bilda kroppen för att starta montera. Efter att jag sytt ihop 5 lappar inser jag att kappan kommer att bli för stor (fast jag gjort lapparna lite mindre…men tydligen inte tillräckligt). Har börjat sticka axelpartiet för att köpa mig tid att fundera/planera/”designa.
Det syns inte så stort resultat av en dags jobb, men jag har haft så trevligt.

1 kommentar

  1. *s*
    Det lät så kul när du skrev det… Idag har jag packat ner mina lappar för att börja sy ihop dem… hm… Eller läste jag så fel? Läste det dock flera gånger, så jag måste väl ha läst rätt… dock trött i skallen och huvudvärk, så vem vet?
    Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som väntar med spänning på slutresultatet… dock lär du väl ha lappar så det räcker då om den blev stor… … …

Kommentarer är stängda.