Mer om EZprojektet

För ett tag sedan träffades vi för att gå igenom september.  Mitt sug att sticka pantalonger var begränsat men jag studerade med stort intresse dem som Sanna stickat. Har efter träffen funderat på om jag inte behöver ett par mamelucker, men kanske av en annan modell. Är det någon som har ett bra mamelucktips? Välsittande modell och kanske lite gulliga….

Jag kunde i alla fall skryta med att jag stickat klar min pi-sjal (juliprojektet).

Det var lite bökigt att blocka sjalen, det gick åt många blocknings-wires och båda madrasserna fick komma fram ur garderoben.

Jag har gjort det inre blommönstret helt efter beskrivningen, spetsmönstret i ytterkanten är det som EZ använder till babytröjan i februarikapitlet (gull pattern).

Har stickat i entrådigt Sirri-garn inköpt på Färöarna. Det gick åt lika mycket garn i den yttre spetsstickade kanten som i resten av sjalen (totalt 200g).

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.