Mysteriestola 3

Min mysteriestola är nu blockad och klar. När jag blockade använde jag både snören (för uddarna och den rundade formen på vingen) och stålpinnar (för de raka kanterna).
Är glad att jag gjorde den asymmetriska varianten – vingen är jättevacker (inspirerar klart till trekantssjal). Är också glad att jag gjorde den längre varianten tror att den blir mer lättburen då. Återstår bara att lära sig hur man bär en stola…har enbart trekantssjalar innan.

13 kommentarer

 1. Aha, var det så den skulle bli! Har begrundat alla MS3-bilder här i blogvärlden och undrat så. Det såg ju så egendomligt ut när vingen var på gång, men det blev ju jättefint!

 2. Wow, helt underbar!!!! Nu är det dags att få den klar. Asymetrisk skall det bli här med. Din är bara såååå ljuvlig!!!!

 3. Wow! Vilken snygg form den fick, jag har varit lite skeptisk när jag har sett allas bilder på sina halvfärdiga stolor, men den är ju toksnygg när den är blockad och klar.

 4. WOW….Jätte snygg blev den.
  Har varit i valet o’kvalet,tänkte nästan skippa hela MS3.Men nu ska jag nog fixa hela,efter den härliga bilden.Den gör sej verkligen i mörkt garn.Få se hur minvita kommer att se ut?

 5. Va avundsjuk jag blir, min blev inte så fin, min ser ut som om den inte hörde ihop med sej själv.
  Det kanske är för att jag gjorde den vanliga varianten varken lång eller kort.
  Din ser ju vekligen ut som en vinge, du får hålla i dig så du inte lyfter när de blåser.
  Den är verkligen ursnygg.
  De ska bli spännande att se Melanies dubbla vinge sen.
  Ha en go helg.

 6. Tack för allt beröm *rodnar*.
  Vad spännande att Melanie skall göra en med dubbla vingar, det har jag missat. Jag orkar inte läsa alla alla mailen i gruppen, det är alldeles för mycket rundsnack. Hoppas hon meddelar i ”special notice” när den är klar.

 7. Ärligt sagt tyckte jag den såg ganska konstig ut på många bilder, men det var INNAN jag såg din färdiga stola. Den ser helt underbar ut på dig! Hmmm… och dyker det upp en med två vingar är jag rädd att jag måste testa på nytt… (Min MS ligger just nu i skamvrån… 🙂

Kommentarer är stängda.