Nu kunde jag inte hålla mig längre…

Direkt när jag fick se BOLERON, kände jag att jag bara måste. Garnet beställdes direkt, och trots att jag är distansdeltagare i KALen har jag lyckats hålla mig tills nu. Boleron har varit tumstickningsmorot.

Funderar nu på vad som talar FÖR att man bara ”steekat” en bit av kroppen eller om det finns något som talar MOT att man ”steekar” och stickar runt hela stycket. Tycker denna halvlösning känns otroligt förvirrande. Antingen eller känns mer logiskt, men ”steekning” för att sedan klippa upp är inte min starkaste sida.

6 kommentarer

  1. Vad fin den blir – jag vill också ha…..Min lista av att göra före är dock längre än några tummar 🙂

  2. Jättefin! Jag hade samma funderingar kring steekandet, men gjorde som det stod i mönstret. Det är ju isydd ärm, kanske beror på det att den ska stickas fram och tillbaka.

Kommentarer är stängda.