Nytt garn & provstickning

Garnstudio har tagit fram ett nytt sockgarn, Delight.

Färgställningarna är många och lockande, det låga introduktionspriset gör inte saken sämre. Till mej talade garnet inte sockor utan sjal och jag var tvungen att prova direkt (det blir kanske sockor sedan). För att färgerna skulle komma fram valde jag ett enkelt mönster, Weavers Wool Mini Shawl.
Första försöket är rätstickat (som i beskrivningen) och på stickor 3½.
Andra försöket, som blev ännu bättre, är slätstickat på stickor 4½.

7 kommentarer

  1. Spännande. Hur kan Drops hålla så låga priser, tror du? Är det ändå garner som producerats under jysta former?

  2. Snyggt med slätstickat.
    Jag rätsickade min (första) sjal, och nu ser jag hur mycket finare det blir, slätstickat.
    Tack för idéen.

Kommentarer är stängda.