Nytt litet stickprojekt

Att läka en armbågsfraktur tar på energireserven även om frakturen är diskret som det så fint heter, så att sticka flerfärgsstickning på sockskaften var lite för jobbigt (i alla fall mer än några varv i taget).

Jag tog fram resterna av Bella jag hade efter rosaflufftröjan, tänkte sticka något liknande Lorpanmössan, konsulterade Eva på Schyssta Nystan som sade att ett nystan inte räcker om man vill sticka dubbelt så jag letade fram lite annat godis.

Visst ser det fint ut!

Chansade dock fel när jag lade upp maskor, jag kan dra på mössan men det blir väl tight. Bara att repa upp och göra om.
Jag har faktiskt gjort en italiensk uppläggning, det brukar jag inte göra men tänkte att det passar just här. Börjar på rak sticka som Anne Ventzel gör, kul att få damma av de gamla jumperstickorna.