Orange är inte bara orange

Nu kunde jag inte låta dem ligga längre och det blev lite mer än provstickning (är någon förvånad?)… Först följde jag en beskrivning (omräknat till min stickfasthet), men det verkar vara något underligt med förhållandet mellan antalet maskor på ärmar och kropp i beskrivningen så redan här är ärmarna nästan lagom vida.

Nu har jag repat upp, börjat om och stickar efter egen matematik. Vi får se hur DET går.
Som synes randar jag utan system (försök 1 & 2 har olika randning), det är spännande att se hur det blir.
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

3 kommentarer

  1. Visst blir man irriterad när mönstret verkar konstigt.Så bra att du kan ”tänka själv” och få till det mycket bättre.Läckra färger – lycka till!

  2. Tittar man på bilden i beskrivningen så ser faktiskt ärmarna väldigt vida ut…Ibland får man ju prova sig fram så att man får det som man vill ha det. Färger man blir glad av, varma och goa.

Kommentarer är stängda.