OS-stickning 2018

Vad passar bättre att sticka till än långa skidlopp på TV? Jag har gått med i gruppen OS-stickning 2018 på facebook och vi är nästan 250 stickerskor som peppar varandra att färdigställa ett projekt under OS-dagarna.
Jag har valt att sticka enchanted mesa av Stephen West som legat på önskelistan länge, lite ambitiöst kanske men man skall väl utmana sej när det är OS. Jag tillsammansstickar med en kompis och du kan följa vår framfart på instagram: #mesaresa. Jag planerar att sticka från garn som finns i skåpen och har plockat fram en hel korg.Började med en tillfällig uppläggning för att slippa ta beslut om halsen.Jag stickar hela tiden i dubbelt garn vilket kanske inte är bästa valet när man tittar på TV, men jag gillar effekten…har alltid varit förälskad i raggsocksgarner och här skapar jag ju mina egna färgkombinationer, tycker att det passar detta plagg.Jag planerar att göra om plagget lite och har bara beskrivningen som stöd, tex: blev första randen blev lite smalare då snutten vit angora jag hittade inte räckte till mer. Jag lite mer då jag planerar att få ärmhålen på ungefär samma nivå, vi får se hur det går.