Premiär

Stickar för första gången sockor mha ”magic loop” på två rundstickor. Att det dröjt länge innan jag provat beror på att jag inte har något emot att sticka på strumpstickor (men det gäller att välja rätt strumpstickor vad gäller längd och material). Än så länge känns det som om det är mycket stickor att hålla reda på men det blir kanske bättre när jag kommit lite längre.Sockan är till mor (löfte i början av sommaren), garnet är Cherry Tree Hill Supersock (Blues/Purple) 100% merino inköpt i USA i somras, stickstorlek 2½. Modellen är en version av Knittys Widdershins, en modell som stickas från tån och upp och som blivit mitt favoritgrundmönster.

4 kommentarer

  1. Sier som Monica, du er modig, du 8-0 Det ser veldig komplisert ut. Men det gjør kanskje fem pinner ut også for dem som ikke er vant … Lykke til, det blir interessant å følge deg helt opp 😀

  2. Jag måste erkänna att det kändes lite krångligt när jag började sticka mina sockor på detta viset, men nu stickar jag enbart på rundstickor, så mycket enklare att ta med sig när man ska iväg, man behöver inte oroa sig för att nån sticka ska glida ur osv.

Kommentarer är stängda.