Provlapp blev muddar

Det var meningen att jag bara skulle provsticka ett mönster som jag tror kommer från America Knits, men det blev ett par muddar istället. Att sticka flerfärgsmönster i alpacka som är lite halkigt är svårare än att göra det i ren ull, men jag tycker att det blir snyggare när man stickar tätt. Muddarna har en lite annorlunda design och är formade genom att jag med 1/4-steg bytt stickor från 3,0 till 2,0. Man kan också se att mönstret blir snyggare längst ner (särskilt där jag tvingats sno garnet för att inte få för långa flotteringar). Samma fågelmönstret kan även hittas på Christel Seyfarth’s vackra sjal och kofta.

9 kommentarer

  1. Ett sånt fantastiskt mönster! helt underbara muddar, är väl nästan synd att dölja merparten av dem under jackärmen??

    Ha det så jättegott!

Kommentarer är stängda.