ProvlappsstickningsKAL

När jag såg Helene Magnussons Lopi Affection började det darra i stickorna direkt.

Har valt ut några färger att provsticka med, det finns beskrivning till en provlapp där man testar färger och teknik (otroligt utförlig). Har enbart ljusgrått och vitt att använda som bottenfärg (om jag inte skall kompletteringshandla förstås), så det är utgångspunkten.

Det finns en provstickningsKAL på Ravelry där man kan se bilder på olika färgkombinationer och rösta fram den snyggaste.

Känner mej nöjd med färgvalet, men den får vila lite då jag inte har några lediga 4½ just nu. Får se om det blir fler provlappar, har fler enstaka Lopinystan i stashen.

3 kommentarer

  1. Jag blev nyfiken på vad det är du håller på med så jag kollade på Lopi Affection och jag förstår att det började darra i stickorna … Så snygg! Och så smart med en provlapp som ”det blir något av”. Jag har samlat på mig en del udda garner som jag funderar på att sticka en kofta av och den här modellen var lockande, men mina garner är tunnare så då det blir till att räkna en del … Ska bli spännande att se din Affection växa fram. Jag gillar din färgkombination. Ewa

  2. Det darrar här med men först måste jag fixa alla modeller till julskyltningen först. Ska dreggla över alla färgval så länge….

Kommentarer är stängda.