Säg den lycka som är beständig

När jag stickat ett par centimeter på oket på min Tangled Yoke Cardigan inser jag att jag haft lösare stickfasthet på första ärmen…blir inte snyggt hur jag än drar i stickningen, kisar med ögonen eller lägger huvudet på sned. Orsaken är den ledsna tummen som nu mår bättre i sitt tumstöd.

Det är bara att repa upp oket så att jag får ärmen fri och repa upp ärmen. Gör om, gör snyggt!

,

2 Responses to Säg den lycka som är beständig

  1. Maria 13 september, 2007 at 12:51 #

    Ja, det är väl det enda rätta, men fy så trist när du kommit så långt! By the way, min är klar 😉

    Kika om om några dagar och se en blockad version plus några tips att lägga på minnet när du passerat flätan.

  2. Marias garnhändelser 14 september, 2007 at 11:49 #

    Ser fram emot tipsen…var antalet varv korrekt?