Semesterstickning 1

Jag har varit på en helt underbar semester, en ull- och vandringsresa på Shetland (mer fokus å vandring än ull skulle jag säga) med Red Fox travel. De som följer mej på Instagram har säkert sett underbara vyer. jag skall försöka sammanfatta en liten resedagbok även här, men jag måste samla ihop mej lite först.

Med i bagaget hade jag 4 resestickningar, visst finns det ull på Shetland och i Edinburgh, men man måste ju vara på den säkra sidan och jag tycker att det är skönt om projekten är påbörjade.

Som morgon- och kvällstickning hade jag teststickningen Follow your stars mittens och de blev faktiskt färdigstickade (till och med tummarna), det är bara tvätt och blockning kvar.

Jag har stickat i 2-trådigt Gotland från Ullcentrum (tror att jag länkat till rätt färg) och 2-trådigt ullgarn inköpt i Estland i färgen Muhu pink (inga bilder i världen kommer att visa den färgen på rätt sätt). Fler bilder kommer när jag gjort den sista finishen på vantarna.