Semesterstickning 2

Det räcker ju inte med en ny stickning på semestern och jag har länge dreglat över Brooklyn Tweeds sjal Rock Island. Vet inte vad det är som lockar, men jag vill bara sticka den. Garnet jag använder är mitt egna handmålade sockgarn och jag tror att det kommer att bli en perfekt kombination även om starten ser lite russlig ut. Räknar med att blockning kommer att göra susen.

6 kommentarer

  1. Jag har också fastnat för det där mönstret, trots att jag sällan går loss på spets. Ser fram emot att följa hur din sjal blir!

  2. Vad roligt! Vi har visst samma plan för semesterstickningen! Jag har köpt samma mönster och beställt garn och väntar nu bara på semestertider… 🙂

  3. Hujedamej – vad du hinner med!! Och sjalar vågar jag inte riktigt ge mig på ännu – har gjort en och det kändes som att jag inte har tålamodet som behövs.
    Ha en skön semester när det bär iväg!

Kommentarer är stängda.