Snacka om skillnad

Trasan är nu blockad och man kan inte tro att det är samma sjal. Jag är ju egentligen inte förvånad, det är lika fascinerande varje gång…att se spetsmönstret blomma ut. På något sätt är det ännu roligare när man färgat garnet själv, speciellt i detta fall då garn och mönster verkligen funkar bra ihop. Drömmen är att spinna ett tunt garn och sedan sticka en spetssjal av det (öva, öva, öva). Det är varken roligt eller bekvämt att krypa runt på golvet och flytta nålar (även om blockningswires hjälper en hel del) men det är verkligen värt varenda minut.

20 kommentarer

  1. Jättevacker! Även om det är astråkigt att blocka, så är det värt att krypa runt på golvet när man ser resultatet sen 🙂

  2. Den är så vacker! Har den hållit sig sådär? Min har dragit ihop sig, till min stora besvikelse. 🙁

  3. Jag tror det var Drops Babyalpacka silk, jag får kolla när jag kommer hem. Jag är så besviken över att den helt tappar formen och ser ut som att den inte är blockad alls. :-/

Kommentarer är stängda.