Stickar du sommarens mysteriestickning?

I veckans Året Runt kommer första delen.

Det är bara att lägga upp första maskan och starta!

23 kommentarer

 1. Ja, vad kul! Äntligen en anledning att köpa en riktig tant-tidning, haha.
  Vilken dag kommer den ut, vet du det?

 2. Var i Stockholm kan jag köpa garnet? Finns det något annat i samma masktäthet som man kan byta till?

 3. Hjälp
  Vänsterlutande hoptagning
  Ska man lyfta två maskor och sedan sätta tillbaks dom. Blir ju ingen skillnad, eller är jag trög?
  Mvh Camilla från Hindås

 4. Hej, Har nu kommit till v.19, men där går jag bet. Vad betyder de gröna rutorna?
  Kerstin

 5. Jeg er en norsk dame som havnet i Sverige. Og har kjpt både blad og garn. Håper virkelig at jeg får kjøpt bladet i Norge også. 🙂
  Det har så langt bare kommet ett, eller har det andre kommet også? Så det var et dobbeltnummer det jeg kjøpte, for uke 25 og 26.

  Hilsen Elin

 6. Hej Elin!
  I nr 25-26 hittar du första ledtråden till mysteriet, de följande kommer i de fyra kommande numren, ett varje vecka…del två i nummer 27 som kommer senare denna vecka (torsdag tror jag). Om tidningen finns i Norge vet inte jag, det får du kontakta Året Runt om:-)
  Lycka till med mysteriestickandet!

 7. Är det någon mer än jag som kört fast .När jag gjort klart del 2 stämmer inte maskantalet det blir bara 187 maskor har stickat om 2 ggr och läst mycket noga. är det något tryckfel?

 8. Jag köpte 5 nystan som det stod i tidningen men jag har inte kunnat bli klar har 5 maskor från del 4 kvar. Har försökt att få tag i samma garn men den färg som jag köpte är svår att hitta Köpte färg nr 5314.är det någon som har det.

 9. Hej Anonym!
  Garnberäkning är ju ingen exakt vetenskap, men det verkar verkligen konstigt, för mej gick det åt 4½ nystan. Kan inte den butik där du köpte garnet hjälpa dej? Bor du i Stockholm vet jag att Ekens garn har Mini Duett, annars tycker jag att du skall kontakta Sandnes direkt.
  Lycka till!
  Maria

 10. Bor i Borås Köpte garnet på nätet. Nystart de har ej något kvar av den färgen.

 11. Har kollat på dessa de har ej färgen inte heller Grunnebo garn har sökt på flera hemsidor i Sverige. Sökte även på sanders de säljer bara i Norge till privat personer

Kommentarer är stängda.