Stickar med konstigt garn

Vet inte riktigt varför jag föll för garnet Alp Natural, kanske var det för att det var så kul att hitta ett fantasigarn som är baserat på naturmaterial (lin, silke, bomull och viskos) eller så var det färgen som är så snygg. Garnet har nu legat till sej ett par år, men då jag träffade en kompis som höll på med ett plagg i just detta garn rotade jag fram mina härvor, trodde jag hade 5 men hittade 4.AlpNaturalKofta1Nu pendlar jag mellan hopp och förtvivlan. Garnet består av en massa ihopKNUTNA garnstumpar av olika grovlek och som alltid är det lite bökigt att sticka med garner av växtfibrer (i alla fall till skillnad från ull) speciellt när de är lite grova och ojämna. Har i alla fall bestämt att sticka uppifrån så att det är lätt att prova och justera på vägen. Det där med provlapp är lite svårt…inte ens jag gör en provlapp av en hel härva. Tänker mej att sticka en Anita men med lång eller 3/4-ärm.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.