Stickkollo

Har haft ett par underbara dagar i Leksand på årets Stickstämma. På stickstämma stickar man ALLTID och tillsammans, även i lätt duggregn.

Det började bra med att vi hittade stickgrafitti på noret.

Den första kursen jag var med på var Spinning med Lena Köster och jag lyckades faktiskt prestera både en- och tvåtrådigt garn på spinnrock samt lite även på slända. Lovar mig själv att försöka bli mer aktiv både i att spinna själv och att försöka vara med på spinngillets träffar.

Den andra kursen var växtrfärgning med Tomth Ingrid Eriksson. Helt underbart att få vara häxa vid Siljans strand, och vackra garner blev det också.

Dessa härvor blev mina, färgade med krapp och kochenill.

Vi hann också med flera spännande och Dala-inspirerade föreläsningar och studiebesök.

Tack Sanna & Karin för underbara dagar!

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

4 kommentarer

  1. Tack själv! Nu känner jag mig fit for fight för nästa sak att ta itu med. Känns onekligen tomt idag. Vilka härliga färger!!!!!

  2. Så trevligt ni måste ha haft på stickstämman. Man blir nästan litet avundsjuk, men roligt att titta på bilder och läsa om vad ni gjort.
    Kommer att vara i Stockholm på onsdag och tänker då besöka din affär och hoppas att vi ses då.

  3. Ni verkar ju ha haft det helt underbart (jag är inte alls avundsjuk..) och det var ju trevligt att ditt spinnintresse vaknade! Du är så välkommen på spinnargillet – och det är ni andra också (se Stockholms spinnargilles blogg)

Kommentarer är stängda.