Med på stickstämman

var den isländska spetssjalen. Den hann växa en bra bit trots att jag stickade fel ett otal gånger men så blir det när man har trevligt.Det jag undrar över nu är storleken och formen då man minskar åtta! maskor vartannat varv istället för fyra som man brukar.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

7 kommentarer

  1. Den blir jättesnygg med det rosa i kanten sådär!

    Och formen blir nog helfestlig den med! ,-))) Blir det inte långsmalt? *försöker tänka klart*

  2. Superläcker!!!! Gillar färgerna. Skall försöka blogg jag med, men det har varit en del att ta itu med efter stämman.

  3. ojojoj… sjalsfantast som man är 😉 Denna bara ÄLSKAR JAG, suck… känns som man bara MÅSTE göra just denna, suck… dreglar… hm… frågan är alltid tycker jag med dessa ullgarner, hrm… hur katten få dem att INTE klia så bananmos… hur jag än gör med dem så känns den som… ja, jag vet inte, 😉 Hm… vilken av grovlekarna på garnet och beräknad mängd nu då, hm… detta bara MÅSTE kollas, suck…
    Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som inte skulle välja rosa dock… om jag inte skulle bryta mina regler totalt då kanske 😉 undrar om man ska sticka i ull till helgen, hm… oj, det är ju helg snart jö!!!

Kommentarer är stängda.