Tvärt om funkar också

Har nu börjat på Zauberballsocka nummer två och vänt på den korta rundstickan så att jag har den längre pinnen i vänster hand istället och jag tror att det funkar bättre, eller så är det att jag nu blivit van att sticka med små rörelser.
Körde dock hälens ”framochtillbakavarv” på strumpstickor då jag tyckte att de aviga varven blev ovanligt aviga. Den superkorta rundstickan är i alla fall ett bra alternativ om man inte gillar att sticka på strumpstickor (men det gör ju jag:-)).

1 kommentar

  1. Kul! Eftersom jag gillar att sticka sockor och gillar att sticka med strumpstickor och magic loop tycker jag det vore kul att prova en sådan där kort rundsticka OCKSÅ! 🙂
    Ville ringa till affären men hittade inte numret (det står antagligen mitt på sidan!):-)

Kommentarer är stängda.