Upplagt för Annis

Kunde inte låta bli att hoppa på Eva´s KAL för Annis. Jag stickar på distans då Kristianstad (tyvärr) ligger lite långt bort och startar en vecka för sent, men vad gör väl det?

Har lagt upp hela 495 maskor med dubbelt garn, det är en klar utmaning att räkna dem alla men en stickmarkör med jämna mellanrum hjälper till. Har lagt upp fler maskor än originalet då jag använder tunnare garn (Viva i lila) och därmed tunnare stickor. Har lagt upp med dubbelt garn (skall sticka med enkelt) som man ser på många estniska sjalar så att kanten blir lite stadigare.

, ,

4 Responses to Upplagt för Annis

 1. Queen Mudd 17 juni, 2010 at 09:40 #

  Klokt med dubbelt garn ångrar att jag inte gjode det.

 2. emma 17 juni, 2010 at 15:16 #

  Fin modell, hmm, blir sugen 🙂

 3. Sanna T Sköld 17 juni, 2010 at 16:07 #

  Jag försöker också med denna sjal, men jag vet inte om jag tycker att min blir så bra. Det är de där förkortade varven som spökar igen. Ja, vi får se hur det blir.
  snygg färg på din. gillar den där mörklila.

 4. Garnboden Stick å Virka 17 juni, 2010 at 19:47 #

  Jag har också tänkt sticka den, så tack för alla tips!