Vad skall sockorna heta?

Ibland är det svårt att veta vad man inspireras av till i ett projekt, ibland är det lätt.
Denna gång har jag inspirerats av mej själv, eller snarare de 3 T-shirts jag designat.
Jag började att plocka fram garn som matchar kroppen på respektive T-shirt.
Sedan har jag stickat enfärgade släta fötter, eftersom det är vad jag tycker är skönast på foten. Nu gäller det att anpassa ok-mönstren från tröjorna till sockskaft på ett snyggt sätt. Problemet är bara vad sockorna skall heta, T-shirtsen heter Usekh (guldkragen), Pärlan och Collier, men sockorna behöver ju egna namn, eller hur? Vad tycker du?

, ,

3 Responses to Vad skall sockorna heta?

 1. Elisabeth Pettersson 16 oktober, 2020 at 07:45 #

  Från höger. Lingon och mjölk, hjortron och solros.

  • Maria 16 oktober, 2020 at 07:51 #

   Spännande förslag Elisabeth!

 2. Ami 16 oktober, 2020 at 21:49 #

  Usokh
  Socollier/sockollier
  ?