Världens minsta rundsticka?

Den är bara 23 centimeter och tanken är att det skall gå att sticka strumpor på den.
Har tagit in en provsändning till butiken men har inte hunnit testa själv än. Tror att det krävs lite övning innan man vänjer sig vid de korta uddarna. Uddarna är olika långa för bättre stickergonomi.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

9 kommentarer

  1. Det låter spännande – Jag måste erkänna att jag är lite osäker på om man kan vänja sig. Man kanske blir yr? Men det skulle ju vara en lättnad – hur många gångar har jag inte suttit och plockat upp, för att någon pinne har har lämnat strumpan utan att fråga först…

  2. Precis vad jag sökt med ljus och lykta, snälla hur går jag till väga för att köpa ett par, bor tyvärr för långt från dig, kan du tänka dig att skicka? betalar givetvis i förväg och frakten

  3. Jag har stickat med så korta rundstickor och det går bra om man håller lite annorlunda än vanligt. Om man tillhör dem som brukar hålla långt fram på stickorna går det fint, men det är problem för dem som brukar hålla långt bak på stickorna för här finns det inget långt bak! 😉

Kommentarer är stängda.