Varm om stjärten

vill jag vara när jag går på promenad.

Har stickat mej ett ribbstickat rör som lätt går att trä utanpå byxorna. Det som inte syns på bilderna är att det är en reflextråd instickad i nederkanten för extra säkerhet.

Går man in någon stans är det bara att dra upp och dölja den under jackan eller dra ner och av. Någon jag träffade trodde att japanerna har ett liknande plagg, är det någon som vet mer om detta…kanske tom vad det heter i så fall.

13 kommentarer

  1. Så smart! Jag måste numera alltid ha undertröja när det är kallt ute, annars blir jag kall om lilla magen. Det där är ju ett utmärkt komplement.

  2. Smart och praktiskt men också klädsamt och kan bli hur häftigt som helst. Har sett kjolar i vadderade tyger som finns för t ex skidåkare. Det finns både långa och korta med dragkjed. Mycket roligare att sticka sin egen läckra rumpvärmare!

  3. Tack före alla rara kommentarer!
    Täckkjol har jag redan, men denna passar bättre när jag går raskt då tycker jag att kjolen är i vägen (jag har en lång som jag annars gillar skarpt).
    @Anette – vi har ju alla olika syn på våra egna mer utstående kroppsdelar:-D.

  4. Såna använder man inom dansens värld också. Där älskar man ju stickade shorts, stickade korta kjolar, stickade bodys, stickade benvärmare, stickade shrugs. Allt som kan värma en ansträngd kroppsdel utan att man behöver svettas i ett helt plagg.

Kommentarer är stängda.