Veckans UFO, vecka 50, före

Det var meningen att det skulle bli en krokad trekanssjal, men jag kom lite efter i denna krokalong och upptäckte att jag inte gillade utseendet på den färdiga sjalen. Det påbörjade projektet har blivit liggande och nu skall det bli användbart garn.

Det bästa med att titta i denna påse var att jag hittade stickmarkörerna jag köpte i Japan…som jag letat.. Att leta är en omfattande aktivitet för mej just nu, började städa bland mina grejer och har flyttat på saker som jag nu bara inte kan hitta. Verkar som man skall akta sig för att städa…

3 kommentarer

  1. Så bra att du hittade stickmarkörerna. Från Japan, det var häftigt! Ja, ibland har jag tänkt att man borde skriva en lista när man städar och flyttar på saker, så att man hittar dem sen. Ha en fin luciadag!

  2. Nu har jag stickat muddar med uddar enligt din beskrivning. (Drops alpacka, uppstickade i gröna färger hos Litet Nystan.)Vilka roliga uddar! Jag gjorde ytterligare en omgång innanför de första. Uddarna kommer jag säkert att använda mig av igen, ser de i fantasin som avslutning på allt möjligt.

Kommentarer är stängda.