Vinnarna är korade

Den trogna läsaren minns säkert mitt huvudbry när jag hämtat mitt tillspetsade tävlingskit hos Hemslöjden. Eftersom jag helst gör saker man kan ha på sig blev det efter mycket funderande ett par systickade handledsmuddar.
Innermudden är spetsstickad och yttermudden är formad med smocksöm (det hade jag aldrig sytt förr) och sydd så att det ser ut att vara många lager. I torsdags var det årsmöte (som jag tyvärr inte kunde vara med på) i föreningen, de olika tävlingsbidragen visades upp och vinnarna presenterades:-).

Alla tävlingsbidragen finns utställda i Hemslöjdens fönster på Idungatan 6.

Att fotografera genom ett skyltfönster är inte lätt, både det ena och andra speglar sig i rutan….

9 kommentarer

  1. Du lyckades verkligen med uppgiften! Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle gå att få till något så snyggt.

Kommentarer är stängda.