Vitt på vitt

När jag var på Formex i höstas såg jag ett par jättevackra naturvita Lovikkavantar med kritvitt broderi. Tände direkt och tänkte att sådana vill jag ha. Transportsträckan är tydligen ½ år för nu är det dags för Formex igen och mina vita Lovikkavantar är påbörjade. Lovikkagarnet kommer från Kampes ullspinneri och är ovanligt mjukt och glansigt tycker jag, påminner inte alls om det lovikkagarn som mina 1:a lovikkavantar är stickade i, det garnet påminner mer om svinto. Broderar i Garnstudios alpacka. Detta är de mest avancerade broderier jag klarar av, drömmer om broderikurs på Handarbetets vänner.

10 kommentarer

 1. Åh så fina. Snyggt med ”rutmönstret” på kanten. Du har lyckats igen =)

  Beatrice

 2. Så fräscha! Jag drömmer också om den kursen.

  PS. Har du spunnit något på sistone? Du vet väl att det är träff i Uppsala 1 feb 😉

 3. Det var en fröjd att gå förbi skyltfönstret imorse. Så stilfullt!
  Och den lilla stickade musen var helt bedårande.
  Jag fick lust att sticka en bit ost till den.

  Johanne

 4. Jättefina. När jag gjorde Lovikka vantar i skolan så blev en jättelite och stenhård och tog en termin att göra. Nästa termin gjorde jag den andra vanten som blev dubbelt så stor och jättelöst stickad. Så ser inte dina ut!

Kommentarer är stängda.