Ännu fler stjärnor

är det på Stjärna som också är stickad i stjärnmönster.

Mönstret är ganska likt min gamla Spindelsjal (som är stickad i mycket grövre garn och på större stickor), men ökningarna görs annorlunda så att det blir en kant som det blir fint att virka uddar på.

Jag har precis stickat upp första härvan garn (sjalen är nu c:a 60 cm djup och har en vingbredd på 120 cm), men jag vill ha en större sjal så jag fortsätter på nästa härva.

Egentligen brukar jag inte virka kant förrän hela sjalen är färdigstickad, men jag ville ju visa upp hur dett var tänkt att bli på Syfestivalen så jag fick fuska lite. Är sugen på att göra kanten i en avvikande färg, men har inte bestämt mej för om den skall vara rosa eller gulgrön.
Vill du också sticka en Stjärna hittar du mönstret här

 

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.