Från jättenöjd till jätteledsen

Jag kände mej så nöjd när min Badger and bloom var färdigstickad.

Det har verkligen tagit lite onödigt lång tid att färdigställa den för det är verkligen rolig och enkel flerfärgsstickning (och inte speciellt mycket enfärgad slätstickning). Tröjan känns verkligen mysig och go…bara en tvätt kvar.

Resultatet efter tvätt! Min andra valkade och krympta tröja på bara ett par veckor! Att jag lyckades valka den korte sorte något har jag inte ens orkat berätta. Vad har hänt? Men efter ulltvätten var tröjan genomblöt (men inte tovad) så jag körde ett tömnings/centrifugeringsprogram och detta blev resultatet. Jag blev faktiskt riktigt ledsen!

Detta är boven! Den satt i nålfällan och troligen fick maskinen jobba på ett för aktivt sätt för att tömma/centrifugera…men fråga är om jag vågar lita på maskinen igen.

2 kommentarer

  1. Elände!
    Jag tror du kan lita på maskinen. Testa med ”små provlappar ” … 🤩

Kommentarer är stängda.