Gudinnan del 2

När jag stickat klart del 2 (även här valde jag mönster d) på pi-sjalen upptäckte jag en förskjutning i mönster 1. Fast jag sov på saken kände jag att bara var tvungen att repa upp och göra om. Förskjutningen var inte min utan det var mönstret som var så (diagram 1 d), så jag gjorde min egen lösning. Är nöjd och väntar ivrigt på letråd 3.

3 kommentarer

  1. Jag är ingen stor fan av runda sjalar. Men mönstret är onekligen jättefint! Jag har f.ö. börjat på Three-cornered shawl ur Victorian Lace Today i det turkosa ull/silke lace-garnet jag köpte hos dig på WWKIPD =).

  2. Hm… har mönstret, det som kommit… Har hon gjort ändring i det nu? Har varit lite dålig på att läsa mailen därifrån ett tag nu 😉 Det dräller in vissa klockslag bara, hihihi… dränks ungefär…
    Må så grankott… ngn som dock tänkte göra den, när hon hittar det precis rätta garnet… och OM mönster blir ok, inget pillande här annars 😉

Kommentarer är stängda.