Jag valde två

Det var inte helt lätt att välja färg på Tiis I-cord. Jag lade ut några färgförslag på Instagram och fick allt för många förslag. Många röstade i alla fall på den mörkaste och många på någon röd ton (ungefär som jag funderat innan).

Så kom jag på att jag kunde välja två, då blev det mycket lättare. Jag valde då en ljussvart (Järbos svenskull) och en mörkröd (Kampes 3-trådiga).

Den ljussvarta flätade jag fram, och jag lämnade öppet både upptill och nertill.

Den mörkröda flätade jag in bak, där lämnade jag öppet nertill.

Det blev så bra.

och det blir verkligen olika.

Electra tycker att båda är bra men undrar nog om hon får en ny tröja snart hon också.

2 kommentarer

  1. Vilken cool tröja du har stickat, har också stickat med Järbo Svensk Ull, den är helt fantastiskt och dom har många fina färger. Sist beställde jag det garnet ifrån Eddna dom hade ett stort utbud av garner. Verkligen ett tips att beställa hem massa garn ifrån!

Kommentarer är stängda.