Julkänsla del 1

På söndag är det skyltsöndagen. När jag var barn och yngre var det (som jag minns det) denna dag som alla varuhus skyltade upp inför jul och julbelysningen tändes i stan. Numer sker det allt tidigare, NK avtäckte till exempel sin julskyltning förra helgen. I år tänder man i alla fall julbelysningen i Stickholm imorgon, lördagen den 24/11 (även om man har hållit på att sätta upp dekorationerna ett tag), det känns bra tycker jag. Är det på samma sätt där du bor?

Nu är det dags att ta fram dina garner och lägga upp. Del 1 till Julkänsla ligger nu i ditt bibliotek på Ravelry eller så har du fått ett mail med en länk. Glöm inte att visa bilder på ditt projekt på Instagram #VantenJulkänsla, på Ravelry eller på facebook, https://www.facebook.com/MariasGarn/. Nästa del kommer söndagen den 2/12, då är det redan första advent.
Nöjsam stickning!

2 kommentarer

 1. Jag tycker att det är synd att allt julpynt kommer upp allt tidigare. Såg igår att även människor pyntat upp för fullt hemma. Minst 50% av alla hus intill där min mamma bor hade både adventsstjärnor, ljusstakar och andra lampor. Men det är ju tur att en kan göra som en själv vill.
  Jag blev nyfiken på din nya vante. Länken går dock till din förra, Mellandag… Det gick ju förstås att hitta ändå men kanske länken skulle gå direkt. =D.
  Ska fundera på om jag kan hinna sticka lite på något nytt framöver.

  1. Håller med Efva, men kanske är det så att just i år törstar vi mer än vanligt efter extra ljus då det de senaste veckorna (förutom gångna helgen) varit så supermörkt.
   Tack för att du gjorde mej uppmärksam på den felande länken, har rätta till den nu!
   Hoppas du blir sugen på att sticka Julkänsla 🙂
   /maria

Kommentarer är stängda.