Nu vet jag vad felet är

Efter mycket stickande och kanske ännu mer upprepande och ommonterande har jag äntligen löst problemet.
DieselfelandeLänkMed hjälp av en kompis, mycket provande och stora pappersark har jag kommit fram till att, för att västen Diesel skall passa (mej i alla fall) måste jag konstruera om en av trekanterna helt. Den skall se ut som pappersmönstret istället och det är ganska stor skillnad. Hade den sett ut så från början hade jag inte haft problem här.DieselFelandeLänk2När jag ändå var på gång förlängde jag, med hjälp av förkortade varv, nederkanten på denna del av framstycket för ännu bättre passform.DieselKlar3Mycket jobb har det varit, mycket tänkande har krävts, lång tid har det tagit men jag är riktigt nöjd.
DieselKlar1Resultatet blev som jag tänkt mej från början även om vägen blev snårigare.
DieselKlar2Hela vägen kan följas här.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.