Dålig dag

Började dagen med att det varit inbrott i butiken under natten. Dörren var sönderslagen men det var inte så mycket stulet och inget övrigt förstört, men tråkigt ändå.

Starten på dagen har gjort sticklusten begränsad så jag har istället ägnat mig åt att gå igenom mina lappar till Gunhilds kappa. När jag väl räknat dem insåg jag att jag kommit HALVVÄGS! De är 35 stycken! Dessutom blir det ingen montering förrän i januari, så det är gott om tid…hmmm…

17 kommentarer

 1. Egentlig skulle man vel tro at det var et menneske med interesse for garn som brøt seg inn, men når ingen ting er stjålet … ? Ja, det er ikke noe gøy å komme til et innbruddsted, det gir en følelse av utrygghet. Håper dagen din blir bedre utover 😀

 2. Usch så tråkigt, man blir så trött, sånt kostar ju bara en massa tid pengar och ork.
  Men så gott att vara halvägs på projektet.
  Hade så gott du kan , Eva.

 3. Usch, jag förstår att du lite tappade lusten. Och vad läskigt! 🙁 Fy bubblan. Du gör väl polisanmälan, så det kommer med i statistiken över brott, så resurserna fördelas där de behövs, inom Polisen? Ha det bra (så gott det går).

 4. Jättetråkigt att höra.
  Det finns alltid människor som bara vill förstöra.
  Hoppas det inte tar för mycket av din energi.

 5. Nej vad tråkigt!! Tur i oturen att det inte var värre med skadegörelse, men så fruktansvärd onödigt. Kan förstå hur du känner dig! SÅ desperat efter garn kan ingen männska vara.

 6. Ingen kul början på dagen! Skönt att inte så mycket var stulet, men resten, städning, alla papper som skall skrivas, usch.
  Vad gäller lapparna så ligger jag efter nu! Får väl göra ett ryck så jag kan ta in ditt försprång!

 7. Nej, vad tråkigt!!! Hoppas att det inte var för mkt oreda att ta hand om.

  kram
  Karin, Jörgen och Ivar

 8. Det är inte sant!!! Så tråkigt, Maria, och så obehagligt att ha haft folk eller fä rotande i dina grejer!!!

 9. Vad tråkigt! Såg inte att dörren var sönder då jag gick förbi så jag vinkade bara glatt. Hoppas att detta passerar och att sticklusten kommer tillbaka snart.
  Kram anna

 10. Vem i hela friden kommer på att göra inbrott i en garnaffär!! Så tråkigt. Hoppas att du snart får glöden tillbaka.

  Ha´ det så gott det går!

 11. Fy, vad arg jag blir! Jag hörde om det från en (icke-stickande) fd kollega som bor i närheten av din butik. Hoppas det inte innebär massor av kostnader för dig 🙁 Är det sånt som går på försäkring?

  Kram
  Katarina

Kommentarer är stängda.