Den som väntar på något gott

Igår var det äntligen var det dags att få fortsätta kroka på min vante. Gudrun beskrev tålmodigt för oss hur ökningar, korsmaskor ihopfogning och annat skulle göras för bästa resultat. Även om jag redan gjort en bit av mudden innan hann jag bara till tummen. Började istället fundera på att kroka en vårjacka i ESKIMO…

6 kommentarer

  1. Lite avis är jag. Hade så gärna velat gå denna kurs, men med maken borta och pappa spelade konsert så gick det inte. Hoppas den kursen kommer igen. Härliga vantar!!!

  2. Hej, jag har smugit omkring och läst lite här då och då.

    Har länge varit nyfiken på krokning och nu skall jag faktiskt göra slag i saken och fråga i garnaffären om de har kroknål och mönster. Din blogg inspirerar mig att göra egna krokade vantar!

Kommentarer är stängda.