Del 7 ”border”

Även kanten på Dem Fischer Sin Fru är nu stickad. Det är lååånga varv så fast det mesta av min sticktid framför TV:n ägnas åt sjalen går det ganska långsamt. Nu återstår endast ”string of pearls” som jag tänker komplettera med pärlor för att få lite mer fall på sjalen. Hade först tänkt ta japanska pärlor, men de jag har är av storleken 8/0 och därmed lite större. Då det blir mer än 400 pärlor tror jag att det kan bli för tungt så det blir vanliga pärlor av storleken 9/0.

2 kommentarer

  1. Det är så vackert! Och jag minns min slätstickade GIGANTISKA rosa sak, den som blev för stor för att använda, nästan! Men som bevisade för mej att det går att göra stora saker…

    Jo, nu blir det bubelgumsdoft över hela stan. Tra-la-la! Bara jag blir frisk från eländes hosta/förkylning. Allergisnuva får jag ju dras med, men det får räcka!

    Kram och lördagsmys!

Kommentarer är stängda.