Sommaren kan komma

Med dålig timing med tanke på vädret är min bomullstop klar, men den får väl ligga till sig lite medan jag längtar efter sol och brun hud.
Modellen blev en blandning mellan en Bomullstop från Garnstudio (nederdelen) och Lotus Blossom Tank (överdelen) från Interweave Knits Summer 2006 (gratismönstret som fanns på Knitting Daily tidigare verkar tyvärr vara borttaget). Garnet är ECObomull (exakt 6 nystan, bara några centimeter blev kvar) och jag har använt stickor 3½.

, ,

4 Responses to Sommaren kan komma

 1. Katatrina 13 april, 2008 at 19:26 #

  Hej
  Jag var ute och kollade runt lite och hittade din fina sida med så mycket fina saker Jag gillade verkligen din jacka i rutor och allt annat så otroligt duktig du är Jag har just börjat att blogga och jag tycker det är jätte roligt att lägga ut det man gör
  Jag blir så avundsjuk på att ni har sånna träffar här uppe i umeå finns inget sånt Är det en garnaffär som har startat det?

 2. Marias garnhändelser 14 april, 2008 at 08:51 #

  Stickcaféer startas antingen av garnaffärer eller några stickerskor som går ihop. Ett sätt att träffa nya stickkompisar är sticka, http://www.sticka.org. kanske finns det en lokalförening nära dej eller så kanske du kan starta en via medlemsregistret. Lycka till!

 3. Annette 14 april, 2008 at 10:17 #

  Jag måste prova att göra sådana axelband/sådan urringning – jättesnyggt!

 4. Susanne 14 april, 2008 at 21:38 #

  Den blev helt enkelt ursnygg, jag blir verkligen inspirerad att sticka något somrigt. //Susanne