Det ÄR bra med provlappar

Blev lite sugen på att sticka i det nya ekologiska bomulsgarnet. Tänkte mig en
Sträckningen på ECObomullen är ungefär samma som garnet i beskrivningen, men jag beslöt att för säkerhets skull göra en provlapp
och bra var väl det för resultatet blir att jag stickar bomullstoppen modell 105-11 från Garnstudio istället. Eventuellt blir det ingen ärm, istället låter jag mig inspireras av Lotus Blossom Tank top från Interweave istället…vi får se (hittade även mönstret på Knitting Daily – gratis).

2 kommentarer

  1. Hm, passar ECObomullen till denna top från IK? Har länge haft den på min – att-göra-lista… dock hitta garn 😉
    Må så gott… värmländskan… kramis och sticka lugnt… eller lugnare? Vi andra ska hinna med också, hehehe…

  2. Just den tröjan hittade jag idag och funderar på att sticka den. Linnet är ju också jättesnyggt. Får kolla upp det.

Kommentarer är stängda.