11 kommentarer

 1. Haha!

  Min första association var annars Yeti, snömannen. Fast i en mer färgglad version.

  Ser fram emot att få se dem rätvända.

 2. Yekk, vilket hästjobb du har framför dig.Tror jag håller med föregående talare.Strunta i att fästa trådar. Du blir ensammen om de sockorna i så fall:-)

 3. Jisses vilken mardröm!! alla trådar menar jag då. Strumporna är helt fantastiska, gå försiktigt i dem så de slits minimalt 😉

 4. Jag måste nog fästa trådarna om jag skall få i fötterna på ett BEKVÄMT sätt:-)
  Vad gäller herr K Fassett så är han otroligt duktig vad gäller färger och mönster men vad gäller stickteknik finns det nog mer att önska, tycker jag i alla fall. Jag är totalLutheran när det kommer till att fästa trådar…inte en snutt skall vara kvar…är tom tveksam till fransar och ryor…hmmm…i vissa fall i alla fall:-)

 5. Har förresten adopterat Johanna Wallins tips gällande trådfästning; ett gott the, en god chokladbot (gärna stor) och ev. en bra CD-bok…sen går det som en dans…nå ja….

 6. Ha ha ha,det där ser roligt ut.Vilket jobb du har framför dej.
  Jag väver(snor) in mina garnsnuttar vartenefter,det tycker jag är bra.

 7. Stackars marsvin, men du kan kanske använda marsvinsullen till att sticka ett par dominosockor av. Nackdelen med dem är att det blir många trådar att fästa och att de ser ut som ihjältrampade marsvin på baksidan men då kan man ju använda ullen till att sticka ett par ….

Kommentarer är stängda.