Restgarnsprojekt med förhinder

Jag har fått flera frågor om vad som hände med T-shirten jag påbörjade i slutet av maj, och skall jag vara ärlig så går det sådär, eller snarare inte alls.

Oket blev jättevackert med de olika blå färgerna till det melerade garnet, är så nöjd med den idén. MEN garnet till kroppen räcker inte på långa vägar (jag har stickat längre än på bilden men ids inte ta ett nytt foto på den stackars skrynkliga garnhögen som ligger inknölad någonstans i min stickkorg). Kan inte riktigt förstå hur jag tänkte när jag fick för mej att 1 härva (100 g) skulle räcka till kroppen, det behövs ju närmare 2, eller i alla fall 1,5. Jag har försökt hitta på något sätt att nyttja de andra blå färgerna för att göra en bred tonande ”mudd” nertill men är inte riktigt tillfreds med den idén.

1 kommentar

  1. Ta en av färgerna på oket och fortsätt med den! Den blir urtjusig!

Kommentarer är stängda.