Svensk nationaldag på norska

HaukeliKoftan17Den svenska nationaldagen till ära är min Haukelikofta klar.HaukeliKoftan19Det känns nästan befriande efter alla vedemödor.HaukeliKoftan20De väl behandlade klippmaskorna har jag täckt med band.HaukeliKoftan21Är riktigt nöjd med Aase-knapparna som jag tycker matchar mönsterbården så bra.HaukeliKoftan18

11 kommentarer

    1. Hur menar du Birgitta? Beskrivningen är i alla fall från Norge och jag tror att norrmännen ser den som norsk 🙂

      1. Tröjans mönster är väldigt snyggt, men den saknar löss! Lusekofta kallas ju de norska koftorna och ofta har de stjärnor som motiv också. Så jag ser det som en väldigt trevlig kofta, snyggt stickad och väl monterad, men jag förknippar den inte med Norge. Nu får jag utvidga min kunskap om motiv på norska tröjor!
        Allt gott, Birgitta

  1. Jättefin blev den! Jag håller också på med en som går i ljusgrått och petrol. Har två border plus ärmar kvar 🙂

Kommentarer är stängda.