UFO blir WIIP

Blev sugen på att sticka spets (det var ett tag sedan nu) och istället för att starta något nytt tog jag faktiskt fram min SpetsSjalJacka även om det finns många sjalar jag är sugen på att sticka nu. Det härliga vårvädret inspirerar till att få den färdig, det vore kul att använda en som sommmarkofta. Som spetsmönster på ärmarna, som jag stickar parallellt, använder jag de olika mönstren man hade att välja på till ledtråd 3. Sjalen började som en mysteriestickning med flera möjligheter på varje ledtråd och det är kul att få prova alla mönstren, i alla fall på en ledtråd. Ändrar bara lite vid övergången mellan de olika mönstrerrapporterna så att de skall passa ihop.

, ,

4 Responses to UFO blir WIIP

 1. Asplund 26 april, 2009 at 12:07 #

  Häftig modell – och så vackert med de grå nyanserna!

 2. Sanna T Sköld 26 april, 2009 at 16:24 #

  Den gillar jag!!!!! Nu är det bara att drömma om att kunna göra något liknande någon gång i framtiden.

 3. Samtal från min trädgård 26 april, 2009 at 19:56 #

  Den var otroligt vacker.

 4. Dödergök 26 april, 2009 at 22:29 #

  Vad fin den blir! 🙂
  Jag använder min cirkelsjalskofta jättemycket och det är verkligen ett praktikst plagg.