Veckans UFO, vecka 39, efter

Jag tycker att det är SÅ skönt att jag inte är ensam om att ha en massa ofärdigt som bara ligger och väntar på att bli färdigt. Vi är en hel radda i kolumnen till höger, den som uppdaterade sin blog sist ligger överst. Nu måste vi bara hjälpas åt att heja på varandra.

För mej har det gått ganska bra med UFOstickandet denna vecka fast det har skewat både hit och dit.
Även om det var lite svårt att förstå hur det skulle bli innan det blev klart (här hjälpte det inte att läsa igenom beskrivningen innan inte), blev det faktiskt något som liknade ett par sockor ett par sockor till slut.
Speciellt efter att jag tvättat dem… ända tills jag tog dem på fötterna.
Hälen sitter jättebra (det var jag var lite orolig för), men sockan är alldeles för lång för min fot – hela 3 centimeter.
Antar att jag missförstod hur man skulle mäta sockfoten innan man skulle börja med nästa del.
Jag mätte den på mitt sätt till 18 centimeter, det stod att det här skulle vara 5 centimeter kortare än foten, min fot är 23, den färdiga sockan har en fot som är 26 centimeter, det är något som inte stämmer.
Får se om någon av döttrarna är intresserade av sockorna (de har lite större fötter än jag, men är ju ack så långt borta) annars får jag väl repa upp tån och förkorta foten den vägen. Har inte fäst tråden i tån för att det skall vara lättare att repa upp om det behövs så än är sockorna inte helt klara och åker tillbaka till UFOkorgen, så länge.

8 kommentarer

  1. Det er så kjedelig når resultatet ikke blir som man tenker seg. Jeg syns at sokkene dine blev så lekkra, fine farger i garnet. Så återstår det og se om det er noen annen som får gleden av de eller om du tar bryet med og gjøre tåen på nytt. Selv skal jeg nå velge ut et av UFOene mine til neste uke, det blir nok et litet et og det blir ikke noen problemer da jeg har mange av di som bare skal syes sammen eller strikke de siste varvene for å bli ferdige.
    Ha en fortsatt fin høstdag!

    Pernilla

  2. Typiskt när de inte passar. Men oavsett storlek så blev de fina! Jag tycker din idé med veckans ufo är jättebra så jag passar på att hoppa på jag med! Och nästa gång du plockar upp sockarna ur korgen lär de bli klara i alla fall!

Kommentarer är stängda.